Viktor Aleman Renderos, Heden, Hanna, Viktor

Karpe, Michaela, Andreas, Max, Ludwig

Madeleine De Geer

Thomas Alsterback

ANN-CHARLOTTE ROBERTSSON

Dröm: Min dröm är att utvecklas som skådis o kanske få en biroll i en TV-serie:)

Beskrivning: Lotta är så bra på det hon gör, men är också fullt medveten om att man aldrig är fulllärd. Hon tar vara på sina talanger genom att fortsätta utvecklas genom att ta samma lektion på Ymperia vid flera tillfällen. Hon är en förebild och inspirerar både framför och vid sidan om kameran.

ANNIKA QVARFORDT

Dröm: Min dröm är att få ett långt friskt liv fyllt av det jag älskar att göra !

Beskrivning: Annika har talang för att vara humorstisk utan att behöva anstränga sig.

BOSSE FÄRJARE

Dröm: Jag önskar bara att kärleken mellan mig och min återfunna tonårsflamma ska bestå!

Beskrivning: Man blir glad när man ser Bosse. Han har jättebra improvisationsförmåga, och han har tagit med sig många färdigheter från revyscenen som han lyckas överföra till film på ett kreativt sätt.

CATRINE FOCK


Dröm: Min dröm är att få fungera optimalt med andra människor. Att få känna att det synkar fullt ut tillsammans med andra utan gnissel.

Beskrivning: Catrin är otroligt duktig på att variera sin röst till olika karaktärer. Hon kan många dialekter och är ett jättebra talare. Hon ger alltid ett säkert intryck.

CHARLIE PETERSSON

CLAES SVENSSON

Dröm: Jag drömmer om att få spela en bärande roll i en utomhusteater.

Beskrivning: Claes är en hängiven skådespelere och har stort intresse för Ymperias metoder. Han har utecklats mycket hittills under utbildningen och har stor potential att kunna ha en mångsidig karriär.

DANIEL HOLM

Dröm: Min största dröm är och har alltid varit att kunna försörja mig som skådespelare. Ända sedan jag var lite och såg min första film har jag alltid vetat att det är den vägen jag vill gå. Även fast mina föräldrar länge har försökt få in mig på andra banor som ekonom och läkare, så har mitt liv aldrig gått ut på att göra en karriär för att tjäna stora pengar, utan jag vill göra det jag älskar. That’s it.

Beskrivning: Daniel är en naturbegåvning och sticker ut i en grupp. Mer skådespelare med dialekt till Sveriges filmbransch!

ELSA KVENSLER              

ELVIS PONJEVIC

EVA DUGGAN

EMELIE GULLBLAD LUNDBERG

Dröm: För mig personligen, inom karriären skulle det vara en dröm att varje morgon när alarmet ringer; Hoppa upp ur sängen, vrida på stereon ”Spotify” 🙂 på högsta volym, äta en god hälsosam frukost full av energi, sjunga så högt i duschen att det hörs ut på gatan, ännu värre när fönen blir till mikrofon under hår-stylingen. Borsta tänderna, sminka mig, klä på mig, välja skor, jacka, låsa dörren, ta trapporna ner till entréplan, öppna dörren, SOLEN lyser kan det blir bättre? JA !! För dit mina steg ska leda mig i denna underbara vår morgon, är där jag vill vara. Där jag vill spendera mina dagar. Dit jag längtar varje kväll när jag går och lägger mig och ser fram emot varje morgon när jag slår upp mina ögon. Platsen där jag ska spendera 2160 av årets 8064 timmar. Mitt arbete! Att jobba med något jag älskar är den största drömmen! Men om det ska vara en dröm , vilken som helst.. Så skulle det vara att se en värld utan ondska och fattigdom. Orealistisk ja visst, som bara en dröm kan vara! Men tänk vad fin platsen vi lever på skulle vara då.. En plats vi kunde vara stolta över och känna oss säkra i. Vilken dröm!!!

Beskrivning: Emelie är varm och positiv. Ge henne en roll och låt henne göra din filminspelning lättare.

EMELIE JONSSON

Dröm: Min dröm är att få medverka i en långfilm och få vara i det flow som jag tidigare upplevt när jag spelat in film.

Beskrivning: Emelie är orädd och ger sig hän åt filmdrömmen.

EMIL NORD

Dröm/Beskrivning: Min dröm…. är att få huvudrollen i en film. Att kunna se sig själv där på filmduken. Att kunna känna att jag gjort ett så bra jobb att alla är nöjda. Men för att nå dit krävs övning, erfarenhet och utbildning. Jag behöver utvecklas mera i mitt skådespel och varför inte göra det hos de bästa? Det skulle betyda så mycket i mitt liv om jag fick möjligheten att få utbilda mig hos Ymperia!

FELI CABRERA

Dröm: Min dröm är självklart att bli en riktig skådespelare

Beskrivning: Felipe har en bra humoristisk tajming, samtidigt som han också kan leverera djupa roller där han har bearbetat karaktären väldigt bra.

FELIX PETERSSON

Beskrivning: Felix är humoristisk och har bra improvisationsförmåga.

FREDRIK BORWIN

GUSTAV GÄLSING

GUSTAV NILSSON

Dröm: Min dröm är att uttrycka. Att prata, eller att skriva. Att uttrycka om människan, eller helheten. Jag vill resa, bejaka och dela med mig. Jag vill väcka intresse, från humor till att vara seriös. Min dröm är att uppleva hela världen som en enda stor chokladboll, och uttrycka det med kroppsspråk. Och att till sist säga; wow, vad gott det kan vara.

Beskrivning: Gustav har ett varierat kroppsspråk och är humoristisk. Han är en bra improvisatör.

JAQUELEN SILVA

Dröm: Min dröm är att visa världen min talang och visa dem som inte trodde på mig att jag lyckades. Sedan vill jag inspirera andra för att lyckas och aldrig ge upp.

Beskrivning: Jacquelen är så ung, men redan så bra. Hon tar rollerna och repetitionerna på allvar.

PATRIK HARMAN

Dröm: Att kunna leva med livskvalité i livet, utan att behöva materiella ting för att göra sig själv glad under korta perioder.

Beskrivning: Patriks karaktärer är helt oväntade. Han besitter ett stort register och ger alla roller ny röst och nytt kroppsspråk.

SUSANNA KURRONEN

Dröm: Min dröm är att en dag få spela med stora skådisar såsom al pacino eller Brad Pitt, att bli otroligt duktig så jag kan få vara ett bidrag för andra genom filmduken , att få beröra människor med äkthet!

Beskrivning: Susanna är en härlig, utåtriktad tjej som vågar ta för sig och älskar att vara framför kameran.

TOMMY ÅBERG

Dröm: Min dröm är att jag får fortsätta att verka inom film, och även i långfilmer.

Beskrivning: Tommy är intresserad av sin utveckling. Alla filmer borde ha en Tommy! Tommy Åberg är en skicklig skådespelare som gjort många fina filmer. Alltid lika lättsam och trevlig att umgås med.

För skådespelaruppdrag eller audition – info@ymperia.com