Cecilia Larsson Kostenius, author

Deciding the book cover - YOU can help

Share your opinion! Help us decide the book cover for RAGNARÖK. Go to the poll to vote for your favourite cover.

RAGNARÖK, Bok 1 - DE FEM ELEMENTEN

 

Tretton år har gått sedan virusgudinnans pest skördade många människoliv. Den unge Odal har sedan dess levt ett undangömt, inrutat liv i klostret i Dalen. Där har han tränats inför hämnden. När så en kallelse kommer från den mystiske Eldkungen förändras allt. Kriget är nära förestående. Världen hotas av Ragnarök, som innebär död och undergång.

Odal lämnar sin trygga tillvaro för att ansluta sig till kungens armé. Elementens olika människoraser måste nu lära sig att samarbeta för att ha någon möjlighet att kunna överleva kriget.

Jordens barn Odal förs samman med Eldens barn Regina, Luftens barn Svala och Vattnets barn Pål i kampen mot det femte elementet Virus. Tillsammans ställs de inför det faktum att till och med deras gudinnor svävar i fara.

De fem elementen är den första boken om Ragnarök, där allt är uppbyggt och styrt av fem olika element. Författaren Cecilia Larsson Kostenius presenterar en alternativ sanning om vårt ursprung och visar världen ur en annorlunda synvinkel, i en egen tolkning av den fornnordiska mytologin.

 
 
Jag tycker om ditt sätt att skriva, även din story är bra och tänkvärd
Eva-Karinförläggare

Publications

RAGNARÖK - De fem elementen pre-order your copy
written by Cecilia Larsson Kostenius

Siri & Alve, 2007
written by Cecilia Larsson Kostenius, Carola Siekas Kostenius

Tröstande Sagor av Systrarna Grym, 2007
written by Cecilia Larsson Kostenius, Carola Siekas Kostenius