Cecilia Larsson Kostenius, författare

 

DE URSPRUNGLIGA

Tretton år har gått sedan virusgudinnans pest skördade många människoliv. Den unge Odal har sedan dess levt ett undangömt, inrutat liv i klostret i Dalen. Där har han tränats inför hämnden.

När så en kallelse kommer från den mystiske Eldkungen förändras allt. Kriget är nära förestående och världen hotas av död och undergång.

Odal lämnar sin trygga tillvaro för att ansluta sig till kungens armé. Elementens olika människoraser måste nu lära sig att samarbeta för att ha någon möjlighet att kunna överleva kriget. 

Jordens barn Odal förs samman med eldens barn Regina, luftens barn Svala och vattnets barn Pål i kampen mot det femte elementet virus. Tillsammans ställs de inför det faktum att till och med deras gudinnor svävar i fara.

De Ursprungliga är den första delen i De fem elementen, en fantasyserie för ungdomar och unga vuxna, från 13 år och uppåt. Författaren Cecilia Larsson Kostenius presenterar en alternativ sanning om vårt ursprung och visar världen ur en annorlunda synvinkel, i en egen tolkning av mytologin.

Jag tycker om ditt sätt att skriva, även din story är bra och tänkvärd
Eva-Karinförläggare

BÖCKER

De Ursprungliga , 2017
written by Cecilia Larsson Kostenius
FÖRBESTÄLL boken HÄR

Siri & Alve, 2007
written by Cecilia Larsson Kostenius, Carola Siekas Kostenius

Tröstande Sagor av Systrarna Grym, 2007
written by Cecilia Larsson Kostenius, Carola Siekas Kostenius