DE URSPRUNGLIGA

Tretton år har gått sedan virusgudinnans pest skördade många människoliv. Den unge Odal har sedan dess levt ett undangömt, inrutat liv i klostret i Dalen. Där har han tränats inför hämnden.

När så en kallelse kommer från den mystiske Eldkungen förändras allt. Kriget är nära förestående och världen hotas av död och undergång. Odal lämnar sin trygga tillvaro för att ansluta sig till kungens armé. Elementens olika människoraser måste nu lära sig att samarbeta för att ha någon möjlighet att kunna överleva kriget.

Jordens barn Odal förs samman med eldens barn Regina, luftens barn Svala och vattnets barn Pål i kampen mot det femte elementet virus. Tillsammans ställs de inför det faktum att till och med deras gudinnor svävar i fara.

 
Jag tycker om ditt sätt att skriva, även din story är bra och tänkvärd
Eva-Karinförläggare

KONTAKT

För att kontakta Cecilia Larsson Kostenius:
maila carola@ymperia.com

Cecilia Larsson Kostenius är utbildad förskollärare vid Luleå tekniska universitet, har studerat hälsopedagogik vid Högskolan i Halmstad och läser nu till bibliotekarie vid Högskolan i Borås. Under 2017 kommer hon ut med två böcker som båda är startskott för en lång rad magiska berättelser där hon skickligt blandar sina specialiteter mytologi, religion, fantasy och litteratur. 

Hemligheten är första delen av Siri och Alve - Hotet mot Midgård, en fantasyserie för 9-12 år.  Boken är skriven tillsammans med Carola Siekas Kostenius och tillsammans skildrar de den största omvandlingen i vår tids historia för de nordsvenska bönderna i Säfasteby. Under 1100-talet förändras världen när deras livsåskådning skiftar, och vikingatidens tro, seder och bruk trängs undan.

De Ursprungliga är första delen av De fem elementen, en fantasyserie för ungdomar och unga vuxna, från 13 år och uppåt där författaren presenterar en alternativ sanning om vårt ursprung och visar världen ur en annorlunda synvinkel, i en egen tolkning av mytologin.

 

BÖCKER

De Ursprungliga
Cecilia Larsson Kostenius, 2017
FÖRBESTÄLL boken HÄR

Hemligheten
C L Kostenius, C S Kostenius, 2017
FÖRBESTÄLL boken HÄR

Siri & Alve
C L  Kostenius, C S Kostenius, 2007

Tröstande Sagor av Systrarna Grym
C L  Kostenius, C S Kostenius, 2007

RABATT

När du beställer från Adlibris ger Ymperia dig rabatt om du går via Sponsorhuset.