Besök på sidan/page views:

web counter


vinnare föreambassadör

 

 

Harald 3 sep -15: “De senaste åren har jag brunnit för och pushat mig själv hårt för att kunna etablera mig som skådespelare. För drygt en månad sedan så packade jag allt jag ägde för att provspela för en skola och dess skådespelarprogram som ligger i hjärtat av film – Hollywood, Los Angeles.

Efter en lång och intensiv månad med långa studietimmar, hög konkurrens, och dryg omväxling till en helt ny miljö, så kom nu idag slut-audition – jag blev antagen!

Ymperia lade grunden för mig på sätt som jag, nu denna månad med provfilmningar för skolan, har fått stor användning för. Scennärvaro, karaktärsuppbyggnad och förståelse, men också det kanske allra viktigaste – att växa som individ och människa.

Drömmen har alltid varit att ta sig hit till hjärtat av film, Hollywood, så när jag nu är här så är det klart jag reflekterar mycket kring alla dessa faktorer som faktiskt bar mig hit. Att komma på 2:a plats i iDream 2014, men i synnerhet att få ta med min erfarenhet från Ymperia, gav mig självförtroendet och fick mig att tänka att jag är på rätt spår i livet.”

Nominering iDream 2014: “Harald flyttade från Halmstad till Stockholm för att hans dröm är att bli skådespelare. Han har planer på att flytta utomlands och fortsätta studera där inom några år, men inte förrän han har mer erfarenhet. Det är fantastiskt att se hur han blir bättre för varje gång han är på Ymperia.”
carolina viseth, harald nord stipendium ymperia

 

 

 

 

 

Carolina Viseth is the winner of Ymperia Stipendium 2014, and Harald Nordh is the 1st runner up – here dancing in a casting for our new music video production.

Comments

 1. Hanna says:

  Wow det här är spännande! Hejja Harald!

 2. Stefan says:

  Gött att du följer din dröm. 😀

 3. Hannas kompis says:

  Jaså du håller på och tränar på skådespeleri! Hurra hurra!

 4. Harald says:

  Tack så mycket, vänner! =)

 5. Astrid says:

  Heja broder! 😀

 6. Jan Hamilton says:

  Lycka till Harald!!!!!