Showreel

  • Vi övar presentationen några gånger till du känner att du får fram din personlighet.
  • Vi hjälper dig att slappa av och känna dig trygg framför kameran.
  • Behöver du tips på vilka ord du ska använda eller på vilket sätt du ska säga något är vi glada att assistera dig på plats.
  • Vi filmar din presentation i studio, ljussätter, redigerar ljud och bild, lägger till text.

Du får den färdiga filmen och kan använda den fritt.

Showreel Light

Du tar med ditt material och beskrivning på vad av material som du vill använda. Vi klipper ihop enligt dina önskemål. Lägger till texter och redigerar intro och outro.

Showreel Premium

Du tar med ditt material och beskrivning på vad av material som du vill använda eller lämnar över urvalet till oss. Vi klipper ihop enligt dina önskemål. Lägger till texter och redigerar intro och outro. Premium innehåller även: Färgsättning och ljusredigering Musik/ljudeffekter. Möjlighet att filma material på plats t.ex. en presentation eller headshots i rörlig bild (helkropp, gång, ansikte) samt att spela in ljudpålägg/voice over.

För elever som studerar på Ymperia Film Academy finns möjlighet att gå igenom och använda både enskilda och gruppfilmer från utbildningen. Du kan boka en personlig coachning om du önskar att gå igenom allt ditt filmmaterial tillsammans med oss. Då hjälper vi till att välja scenerna till din showreel.   

 

Leverans

  • Digital fil skickad till din mail (ingår)
  • Digital fil på USB att hämta på YMPERIA (kostnad för USB tillkommer) 
  • Digital fil på USB postad till din adress (kostnad för USB + frakt tillkommer) 

Showreel Light

Pris: 1500 kr

Showreel Premium

Pris: 2500 kr

Showreel

 

         
 

 

 

 

 

Showreel Vi övar presentationen några gånger till du känner att du får fram din personlighet. Vi hjälper dig att slappa av och känna dig trygg framför kameran. Behöver du tips på vilka ord du ska använda eller på vilket sätt du ska säga något är vi glada att assistera dig på plats. Vi filmar din presentation i studio, ljussätter, redigerar ljud och bild, lägger till text. Du får den färdiga filmen och kan använda den fritt. Leverans Digital fil skickad till din mail (ingår) Digital fil på USB att hämta på YMPERIA (kostnad för USB tillkommer)  Digital fil på USB postad till din adress (kostnad för USB + frakt tillkommer)  Pris: 1250 kr