Genre: Horror, Thriller

IMDB

James McAvoy har varit med i många bra filmer. Jag kan dock inte säga det om denna film då den fick mig att vilja lämna biosalongen efter 15 min. Otroligt dåliga skådisar man hittat till denna film, och manuset var ingen höjdare. Men med tanke på att jag var på bio med familjen så stannade jag och såg klart filmen. James gör mig dock inte besviken och han levererar i sina olika identiteter.

Kevin (James) är en man som har 23 olika personligheter och som en dag kidnappar 3 tjejer. Under tiden de är under Kevins uppsikt får de reda på att något hemskt ska komma. Är det den 24:e personligheten eller är det något annat?

Det blev inte bättre av att M. Night Shyamalan i slutet av filmen gjorde en koppling till en film han gjort 17 år tidigare. Lite skräck hade jag förväntat mig, men inget skrämde mig i denna film.

Betyg:

 

 

Se andra recensioner >>>

 

 

 

Feli Cabrera

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>