..sa Madonna. Det är bara att följa det kloka råder. Jag använder 1. 100% Pure Foaming Shower Gel, White Chocolate 198 kr, som är den persikofärgade flaskan. Mustig, delikat rikt löddrande duschgel som gör dig gnistrande ren medan den återfuktar och mjukgör. Den är framtagen av ren Belgisk vit choklad. Full av hudnärande honung, vitaminer och, antioxidanter.

Sen är jag galen i kokosdoft. Så det blir både 2. Aquolina Shower Gel Scrub, Kokosnöt 99 kr, vita flaskan och 3. Asquith & Somerset Coconut Cream Moisturising Body Wash 129 kr, pumpflaskan. Först tar jag Gel Scrub som förnyar genom att avlägsna döda hudceller och andra orenheter. Den är härlig och både rengör och exfolierar min hy och lämnar den

strålande ren, uppfräschad och med en oemotståndlig doft: KOKOS. Sedan tar jag den fuktgivande  Body Wash som rengör, mjukgör och ger näring till huden. Berikad med kokosolja och E-vitamin som får min kropp att kännas både uppfräschad och fylld med näring. Kokosoljan är mycket näringsrik och mjukgörande samtidigt som E-vitamin hjälper till att ge huden fukt och ännu viktigare, kan hjälpa till med att reparera vävnad.

123