Carola Siekas Kostenius är författare, filmskapare och lärare. Hon är utbildad grundskollärare och dramapedagog, studerar journalistik och designar kläder, logotyper och smycken. Hon är verksam i hela kedjan inom multimediaproduktion, från idé till färdig produkt (manus, research, design, skapande, redigering och publicering). 

Hon är syster till författaren Cecilia Larsson Kostenius och dotter till Hjördis och Bengt Kostenius.

Carola har fyra barn tillsammans med Glenn Siekas: Yaiya, Willamona, Safir och Orlando.

Carola och bokförlaget Ymperia trycker, publicerar och distribuerar böcker inom fantasy och livsbejakande/upplyftande berättelser och biografier. Hemligheten är första delen i fantasyserien Hotet mot Midgård Boken riktar sig främst till barn i åldern 9-12 år och skildrar den största omvandlingen i vår tids historia för de nordsvenska bönderna i Säfasteby. Under 1100-talet förändras världen när deras livsåskådning skiftar, och tränger undan vikingatidens tro, seder och bruk.

  • Hemligheten C L & C S Kostenius, 2017
  • Siri & Alve C L & C S Kostenius, 2007
  • Tröstande Sagor av Systrarna Grym C L & C S Kostenius, 2007

Mail: carola@ymperia.com

Det har äntligen blivit dags för mig att skriva min första egna bok, efter att ha publicerat tre böcker tillsammans med min kära syster. Här kommer jag att uppdatera processen.

Utdrag ur den kommande boken: 
Jag kollar på hatthyllan. Lyfter på grejer. Ingen mössa. Min hjärna är känslostyrd. En känsla leder till ett ordval som sedan styr hela mitt agerande. Jag är riktigt illa ute när det gäller städning. Jag hittar ingenting. Jag tömmer ut säckar med kläder på sovrumsgolvet i jakt efter en mössa till min son. Jag har svårt att koncentrera mig på tråkiga saker, och eftersom jag hatar att städa så koncentrerar jag mig inte, och därför minns jag inte efteråt var jag har stoppat sakerna. Det var antagligen så min sons mössa försvann...

FILMER i urval

YOUTUBE-KANALER

FOTON

Page views:  shopify analytics ecommerce tracking

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>