Cecilia Larsson Kostenius är en svensk författare. Hon är utbildad förskollärare, har studerat hälsopedagogik och läser till bibliotekarie parallellt med skrivandet. Under 2017 kom två böcker som båda var startskott för en lång rad magiska berättelser där hon skickligt blandar sina specialiteter mytologi, religion, fantasy och litteratur.  

Hon är syster till Carola Siekas Kostenius, (författare och producent) och dotter till Hjördis och Bengt Kostenius, (författare)

Jord, Eld, Luft, Vatten
De rena elementen måste samarbeta
Till och med gudinnorna är i fara
och eldkungen har förklarat krig
Virusgudinnan står redo att sprida giftet

Tretton år har gått sedan virusgudinnans pest skördade många människoliv. Odal har sedan dess levt ett inrutat och tryggt liv i Dalens undangömda kloster. Där har han tränats inför hämnden. Så kommer en kallelse från den mystiske Eldkungen och allt förändras. Odal lämnar sitt hem och ansluter till kungen armé.

Världen hotas av undergång och sammanför Odal, Regina, Svala och Pål från Manhems helt skilda raser, i kampen mot det femte elementet.

BÖCKER

De Ursprungliga C L Kostenius, 2017

Hemligheten C L & C S Kostenius, 2017

Siri & Alve C L  & C S Kostenius, 2007

Tröstande Sagor av Systrarna Grym C L  & C S Kostenius, 2007

Hemligheten är första delen av Hotet mot Midgård, en fantasyserie för 9-12 år.  Böckerna skildrar de den största omvandlingen i vår tids historia för de nordsvenska bönderna i Säfasteby. Under 1100-talet förändras världen när deras livsåskådning skiftar, och vikingatidens tro, seder och bruk trängs undan.

De Ursprungliga är första delen av De fem elementen, en fantasyserie för ungdomar och unga vuxna, från 13 år och uppåt där författaren presenterar en alternativ sanning om vårt ursprung och visar världen ur en annorlunda synvinkel, i en egen tolkning av mytologin.

Jag tycker om ditt sätt att skriva, även din story är bra och tänkvärd
Eva-Karinförläggare

KONTAKT

För att kontakta Cecilia Larsson Kostenius:
maila ceciliakostenius@live.se


Page views: 

shopify analytics ecommerce tracking