Cecilia Larsson Kostenius är en svensk författare. Hon är utbildad förskollärare, har studerat studerat barn-och ungdomslitteratur vid ett flertal universitet (Luleå, Umeå, Linné) och läser till bibliotekarie parallellt med skrivandet. Under 2017 kom två böcker som båda var startskott för en lång rad magiska berättelser där hon skickligt blandar sina specialiteter mytologi, religion, fantasy och litteratur.

Hon är syster till Carola Siekas Kostenius, (författare och producent) och dotter till Hjördis och Bengt Kostenius, (författare)

KONTAKT

För att kontakta Cecilia Larsson Kostenius:
maila ceciliakostenius@live.se

BÖCKER

Hotet mot Midgård är en bokserie för 7-12 år. Böckerna skildrar de den största omvandlingen i vår tids historia för de nordsvenska bönderna i Säfasteby. Under 1100-talet förändras världen när deras livsåskådning skiftar, och vikingatidens tro, seder och bruk trängs undan.

Jord, Eld, Luft, Vatten
De rena elementen måste samarbeta
Till och med gudinnorna är i fara
och eldkungen har förklarat krig
Virusgudinnan står redo att sprida giftet

 

De fem elementen är en fantasyserie för ungdomar och unga vuxna, från 13 år och uppåt där författaren presenterar en alternativ sanning om vårt ursprung och visar världen ur en annorlunda synvinkel, i en egen tolkning av mytologin.

TIDIGARE BÖCKER


Page views: 

shopify analytics ecommerce tracking