carolina viseth, harald nord stipendium ymperia

Harald 3 sep -15: ”De senaste åren har jag brunnit för och pushat mig själv hårt för att kunna etablera mig som skådespelare. För drygt en månad sedan så packade jag allt jag ägde för att provspela för en skola och dess skådespelarprogram som ligger i hjärtat av film – Hollywood, Los Angeles.

Efter en lång och intensiv månad med långa studietimmar, hög konkurrens, och dryg omväxling till en helt ny miljö, så kom nu idag slut-audition – jag blev antagen!

Ymperia lade grunden för mig på sätt som jag, nu denna månad med provfilmningar för skolan, har fått stor användning för. Scennärvaro, karaktärsuppbyggnad och förståelse, men också det kanske allra viktigaste – att växa som individ och människa.

Drömmen har alltid varit att ta sig hit till hjärtat av film, Hollywood, så när jag nu är här så är det klart jag reflekterar mycket kring alla dessa faktorer som faktiskt bar mig hit. Att komma på 2:a plats i iDream 2014, men i synnerhet att få ta med min erfarenhet från Ymperia, gav mig självförtroendet och fick mig att tänka att jag är på rätt spår i livet.”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>