Nu står det klart att Ymperia lämnar den fasta lokalen och lägger det mesta av utbildningen digitalt samt i böcker och film.

Att ha en lokal är dyrt och egna produktioner ger pengar först när det är publicerade. Därför har mycket av vår tid gått till arbeta med andras produktioner för att få pengar till hyran, vilket har medfört att det inte har funnits tid att färdigställa våra egna produktioner. Vi ÄLSKAR alla Ymperianer och det är självklart att vi kommer ses. Trots att vi är arbetsnarkomaner så tankar vi också energi av människor, så det kommer inte dröja länge förrän vi arrangerar någon filminspelning eller event så vi får träffa mycket folk igen.

Men vad ska vi göra med alla möbler, kostym, rekvisita och allt annat som inte får plats på den lilla ytan som ska bli vårt lager? Känner du någon som vill köpa kontorsmöbler eller någon som är ute efter något specifikt som vi kanske har? Länka ihop oss så blir det win-win-win.

Ymperias önskelista:

  • publicera serien ”När du kommer till Ymperia”
  • ha många elever som pluggar på distans
  • färdigställa långfilmen ”The Sanatorium”, YAIYAs album och en massa böcker
  • filma utomlands
  • träffa många fantastiska Ymperianer på filminspelningar och event

Ge Yaiya en födelsedagspresent genom att slänga in nån hundring till insamlingen för färdigställandet av hennes långfilmsdebut The Sanatorium som är baserad på en verklig berättelse om två unga kvinnor som länkas ihop när den enda drabbas av tuberkulos och den andra av stroke

Hoppas att vi ses på NEW BEGINNING – festen 29 april då vi firar både att Yaiya fyller år och att allt är möjligt nu när Ymperia expanderar ut i hela världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>