ludwig

 

 

 

 

 

Ludwig Hermansson: Jag fick lära mig alla olika aspekter av processen. Det vill säga – make up, filmning, casting, skådespelet och även att regissera lite. Jag skulle sammanfatta det som en generell inlärning av allt möjligt – Diversity! Jag har blivit mer framåtgående och öppnat upp mig för nya saker.

mikaela

 

 

 

Mikaela Azelius: På Ymperia lärde jag mig speciellt under lektionerna att för många skådespelare handlade det om att våga, våga ta plats och att personerna oftast redan hade det inom sig. Allt de behövde var en liten ”knuff” i rätt riktning. Det har jag såklart också insett hos mig själv för när man jobbar för att lära andra lär man också sig själv. Trots att jag gick i grundskolan såg Ymperia min potential, vilket fick mig att känna mig stolt och det stärkte mig som person. Ju mer tiden gick desto starkare blev känslan.

Max

 

 

 

 

 

 

Max Hermansson: Jag lärde mig att samarbeta i grupp och se hur det gick till på filminspelningar, men även att arbeta med en kamera.

Vill du ha praktik på Ymperia >>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>